Mladić želio besplatan ‘makeover’ pa krao obuću i odjeću

Svima je dobro poznato da trgovci svakodnevno muku muče s lopovima koji dolaze u trgovinu samo kako bi nešto ukrali. Da lopovi dolaze na svakojake ideje, dokazuje i slučaj krađe u trgovačkom centru u Čakovcu.

Kako doznajemo mladić se odlučio obući od glave do pete. Na temelju našeg upita u policiju su nam kazali kako se krađa dogodila u Čakovcu u Svetojelenskoj ulici, a dojavu su zaprimili u ponedjeljak nešto poslije 14 sati. 19-godišnji mladić najprije je ušao u trgovinu obuće gdje je ukrao cipele vrijedne 300 kuna. Cipele je ukrao na način da je stare izuo, stavio u orginal kutiju i vratio na policu, a on se s novim udaljio iz trgovine. No ne daleko.

Odmah je skrenuo u susjednu trgovinu gdje je htio otuđiti više hlača i majica. To mu nije pošlo za rukom jer ga je u krađi zatekla prodavačica koja je lopova zadržala do dolaska policije. Oni su robu oduzeli od mladića i vratili u trgovine.

– Progon protiv počinitelja u ovom se slučaju podnosi privatnom parnicom jer je vrijednost ukradene robe manja od tisuću kuna – kažu u policiji. Neslužbeno doznajemo da je 19-godišnjak iz Paraga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije