Uznemirujući sadržaj: Strava u dvorištu obitelj Horvat u Kotoribi

>> Uznemirujući sadržaj: Strava u dvorištu obitelj Horvat u Kotoribi

Danas ujutro je obitelj Horvat iz Ulice kralja Tomislava 43 u Kotoribi ostala u šoku nakon što su u svom dvorištu ugledali stravičan prizor – krv i odsječene kokošje glave. Posljedica je to noćašnjeg vandalskog i krvničkog pohoda onih koje više ni lopovima ne bi mogli nazvati.

Nažalost, Horvatovi barem dva, tri puta godišnje imaju pohode u svoje dvorište, odnosno kokošinjac. Posljednji je bio u veljači. Ovoga puta je ta drskost prešla sve granice jer su ostali bez ijedne kokoši. Srećom, ako se to srećom može nazvati, ostao je samo pijetao. Horvatovi kažu da su od veljače do danas ostali bez 30 kokoši i da je vapaj preko naših stranica jedina zadovoljština koju mogu imati.

Supružnici Marija i Zvonimir toliko su jadni da već ne znaju što i kako bi nešto i imali. Tužno kažu: – Na svojem gruntu gotovo ništa ni ne smiješ imati. Sramota! Gospođa Marija kaže kako su joj kokoši bile od velike vrijednosti jer su sve bile nesilice.

– Pokušali smo se zaštiti na sve moguće načine. Sve je pod lokotima, a u dvorište dolaze po vrtovima koji su daleko od svjetla-dodaje Zvonimir. Sve su prijavili policiji.

– Žalosno je! Ovo je naše, trudiš se, hraniš i radiš kako bi si nešto priskrbio i onda ti doslovno sve pokradu pred očima. Kako nazvati takvu drskost? – rekla je kćerka Morana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije