Opasnom vožnjom ugrožavao promet u Čakovcu, sudar vozila u Nedelišću

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 128 poziva. Od toga su 32 poziva bila namjenska i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajaju:

01.05.2016.

12:29 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Vrhovljanu, Čakovečka ulica. Došlo je do naleta kombi vozila na vozilo s priključenom kamp kućicom. Kombi vozilo je napustilo mjesto nesreće bez zaustavljanja. U nesreći je nastala materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

20:49 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o ugrožavanju prometa u Čakovcu u Zrinsko – Frankopanskoj ulici. Osobno vozilo opasnom vožnjom preko cijele širine kolnika ugrožava ostale sudionike u prometu.

22:28 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Nedelišću. Na cesti D-3 (na izlazu iz Nedelišća prema Pušćinama) sudarila su se dva osobna vozila. U nesreći dvije su osobe ozlijeđene.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 7 poziva. Za 2 poziva izašli su na intervencije, jedan poziv je bila lažna dojava, dok za 4 poziva nije bilo potrebe za intervencijama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije