Tragedija: Roditelji devetero mališana utopili se u kanalu

Među mještanima u Donjem Vratnu u Varaždinskoj županiji zavladala je tuga i šok. U petak oko 19.30 sati dvoje njihovih prijatelja utopilo se u derivacijskom kanalu s južne strane mosta rijeke Drave kod Družbinca.

Sandokan Bogdan (37) mokrio je s mosta. Poskliznuo se i pao u derivacijski kanal.

– Za njim je skočio njegov brat Branko da ga spasi. No Branko se počeo utapati pa je za njim skočila supruga Slađana Kalanjoš kako bi mu pomogla. Oboje su nestali u vodi. Sandokan se na kraju uspio izvući iz vode – kaže Zdenko Oršuš iz njihova naselja, koji je u rodu s braćom. Kaže da je i ranije u njegovoj obitelji bilo utapljanja, javljaju 24sata.

Oko mosta kod derivacijskog kanala okupilo se više od 50 ljudi koji su dali podršku obiteljima stradalih. Trojac se na mjesto tragedije dovezao kamionom. Slađana (33) i Branko (34) roditelji su devetero maloljetne djece, a Sandokan nema potomstva.

Voda je u međuvremenu bila narasla i vjetar ju je uzburkavao, pa su nam mještani rekli kako u potragu nisu bili uključeni ronioci. Policajci i vatrogasci su mrtvo tijelo žene našli u subotu popodne, a muškarca navečer, pišu 24sata.

>>> Nakon tijela žene, pronađeno i tijelo muškarca kojeg je htjela spasiti?
>>> Pronađeno tijelo žene koja je nestala u kanalu zajedno s muškarcem
>>> Žena nestala u kanalu zajedno s muškarcem kojeg je htjela spasiti
>>> Kod kanala u Svibovcu Podravskom nestale dvije osobe, traje intenzivna potraga

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije