Za ŽC 112 pune ruke posla: Srušeno stablo, požari, prometne nesreće…

Ažurirano 17.4.2016. u 9,58 sati:

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 120 poziva. Od toga je 30 poziva bilo namjenskih i iste je proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajamo:

U 7,48 sati zaprimljena je dojava o srušenom stablu na cesti Prelog – Oporovec. Manje od sat vremena kasnije, u 8,39 sati stigla je dojava o požaru izolacije na krovu zgrade MTČ-a u Čakovcu.

Oko 10,30 sati izbio je požar na osobnom vozilu na poljskom putu između Belice i Sivice.

U 16,00 sati dogodio se sudar dvaju osobnih vozila u Štefancu, sretanje za Prelog. Dvije osobe su ozlijeđene i zbrinute u ŽB Čakovec.

Kako saznajemo, 25-godišnji vozač je u desnom zavoju prešao na kontra stranu (lijevu traku) te se direktno zabio u automobil slovenskih registracijskih oznaka. Neslužbeno doznajemo da su pritom 68-godišnji vozač i 65-godišnja putnica teže ozlijeđeni, kao i 25-godišnjak koji se zabio u njih.

Vatrogasci JVP Čakovec su ozlijeđenog mladića vadili iz vozila.

U 19,10 sati dogodilo se sudar osobnog vozila i motocikla u Nedelišću. Vozač i putnik iz osobnog automobila lakše su ozlijeđeni, kao i suvozač na motociklu, dok je vozač motocikla zadobio teške tjelesne ozljede.

Više detalja o prometnim nesrećama donosimo tijekom ponedjeljka u izvješću PU međimurske.

U 19,53 sati ŽC 112 zaprimio je dojavu o slijetanju osobnog vozila u ogradu u Otoku. Nastala je materijalna šteta.

Oko 20,25 sati osobno vozilo naletjelo je na dva biciklista u Šandorovcu kod groblja. Biciklisti su ozlijeđeni i zbrinuti u ŽB Čakovec.

Nekoliko minuta kasnije, oko 20,30 sati zaprimljena je dojava o naletu osobnog vozila na srnu između Donjeg Kraljevca i Preloga.

Nešto prije 23 sata izbio je požar niskog raslinja u Prelogu uz kanal, kod skretanja za Svetu Mariju. Oko 1 sat u noći požar je ugašen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije