Kod kanala u Svibovcu Podravskom nestale dvije osobe, traje intenzivna potraga

Na prostoru s južne strane mosta i derivacijskog kanala rijeke Drave kod Družbinca, dvije muške osobe u dobi od 34 i 37 godina, te 32-godišnja žena, jučer su, u petak, 15. travnja, oko 19.30 sati iz za sad neutvrđenih razloga upali u vodu derivacijskog kanala.

Muškarac starosti 37 godina uspio je izaći na obalu, dok se za drugog muškarca i ženu gubi svaki trag. Zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu naložio je očevid i poduzimanje daljnjih mjera na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Varaždin zaprimili su jučer, 15. travnja, oko 20.55 sati dojavu kako su dvije osobe nestale u vodi u Svibovcu Podravskom.

– Potraga se nastavila i danas, riječ je o dvije osobe, a naše su službe na terenu tako da je to zasad sve što vam možemo reći. Osobe su, prema dojavi, nestale u Svibovcu Podravskom, u blizini kanala – doznajemo iz JVP-a Varaždin.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske zajedno s vatrogascima Javne vatrogasne postrojbe Varaždin i drugim nadležnim službama provode intenzivne mjere traganja za nestalim osobama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije