Što je uzrok teške prometne nesreće u kojoj je je izgorio auto?

U utorak, 22. ožujka oko 4.30 sati na lokalnoj cesti uz derivacioni kanal, u visini mjesta Donji Vidovec, dogodila se prometna nesreća u kojoj se 32-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola, nije se kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika.

Zbog toga je na ravnom dijelu ceste vozilom sišao izvan kolnika gdje je udario u turistički pano, te potom u drvo. Nakon udara vozač i 21-godišnja putnica izašli su iz vozila, koje se potom zapalilo i izgorjelo. Na mjesto događaja požar na vozilu ugasili su vatrogasci, kažu u policiji o jučerašnjoj nesreći.

Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su ozlijeđeni vozač i putnica. Liječničkim pregledom utvrđeno je da su oboje teško ozlijeđeni, te su zadržani na daljnjem liječenju. Neslužbeno saznajemo da je stradali mladić iz Donje Dubrave ima prijelom noge, a putnica iz Kotoribe prijelom ruke.

Protiv 32-godišnjeg vozača osobnog automobila, zbog počinjenja kaznenog djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu”, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

>>> U sudaru kod Donjeg Vidovca vozač (32) i putnica (21) teško ozlijeđeni
>>> Donji Vidovec: Suvozačica nakon nesreće izvukla vozača, automobil izgorio
>>> Kod Donjeg Vidovca: Auto sletio s ceste, udario u drvo i zapalio se

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije