U sudaru kod Donjeg Vidovca vozač (32) i putnica (21) teško ozlijeđeni

Kako smo već javili jutros oko 4.30 sati Kako smo već javili jutros (utorak) oko 4.30 sati na lokalnoj cesti uz derivacijski kanal u visini Donjeg Vidovca dogodila se teška prometna nesreća.

Nakon slijetanja, osobno vozilo je udarilo u drvo i zapalilo se. Prema prvim informacijama s terena govorilo se da je u nesreći stradala jedna osoba. Međutim, nakon policijskog očevida i pružene pomoći u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da su teško ozlijeđeni 32-godišnji vozač i 21-godišnja putnica u vozilu.

Danijela Turk, policijska službenica za odnose s javnošću o nesreći kaže: ‘Oko 4,30 sati dogodila se prometna nesreća na lokalnoj cesti uz derivacijski kanal u visini Donjeg Vidovca. Vozač rođen 1984. godine pod utjecajem alkohola kretao se u smjeru zapada. Na ravnom dijelu ceste nije se kretao desnom obilježenom trakom te je sišao s kolnika.

Prednjim dijelom vozila udario je u turistički pano te potom u drvo. Vozač i putnica izašli su iz automobila, koji je nakon toga planuo i potpuno izgori.’

Doznajemo da su ozlijeđeni vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u ŽB Čakovec gdje je utvrđeno da muškarac ima prijelom noge, a djevojka ruke. Protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Požar na automobilu su ugasili članovi DVD-a Sveta Marija i Donja Dubrava te pripadnici JVP Čakovec. Neslužbeno saznajemo da je stradali mladić iz Donje Dubrave, a putnica iz Kotoribe.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije