Burna noć na prometnicama: Izazvao sudar s 3 promila, pobjegao oštećeni vozač…

Na međimurskim cestama dogodile su se jučer u večernjim satima čak tri prometne nesreće. Nažalost, u čak dvije od tri prometne nesreće u igri je bio i alkohol, no veliku ulogu odigrala je i nesmotrenost vozača i nepoštivanje prometnih pravila.

Pozitivna vijest je svakako što umalo i nije bilo ozlijeđenih, tek je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Pobjegao oštećeni?

Prva nesreća dogodila se oko 20:55 kod Grdinovca, a do nesreće je došlo zbog oduzimanja prednosti. Osobno vozilo skretalo je s glavne na sporednu cestu i na taj način oduzelo prednost vozilu koje je dolazilo iz suprotnog smjera, rekli su u PU međimurskoj.

Ono što ovaj slučaj čini specifičnim jest činjenica da je oštećeni vozač pobjegao s mjesta nesreće, iz još neutvrđenih razloga, pa policija moli da se javi zbog nadoknade štete.

Vozio s oko 3 promila

Druga nesreća, kod Leskovca, dogodila se u 21:20. Nasreću, nije bilo težih posljedica po vozače, no lako je moglo i drugačije završiti. Vozač osobnog vozila prešao je u zavoju iz jedne trake u drugu i na taj način udario vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Neslužbeno doznajemo da je vozač koji je prešao u suprotni trak bio pod znatnim utjecajem alkohola, od čak 3 promila. Na sreću, radi se tek o materijalnoj šteti.

Semafor van funkcije

Treća nesreća dogodila se na križanju južne obilaznice i Kalničke ulice, u 22:40, a, uz malu dozu alkohola, razlog nesreće je nepoštivanje prometnih pravila. Naime, na istom mjestu dogodila se jučer prometna nesreća te zbog te nesreće ne rade semafori.

PU međimurska stoga upozorava i apelira na vozače neka pripaze na prometna pravila koja vrijede dok se semafori ne vrate u funkciju.

U toj nesreći vozač koji je izazvao nesreću lakše je ozlijeđen.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije