Čovjek s mačetom: Kaznene prijave za napadača, ali i za vlasnika

– U petak, 4. ožujka oko 10 sati i 15 minuta na Trgu Republike u Čakovcu, 55-godišnjak hladnim oružjem razrezao je plastičnu ceradu kojom je zatvorena terasa ugostiteljskog objekta.

Nakon toga ušao je u unutrašnjost objekta i hladnim oružjem zamahnuo prema 55-godišnjaku te mu pritom razrezao rukav jakne. Napadnuti je potom odgurnuo napadača te mu zadao udarac rukom u predjelu glave. Napadača s hladnim oružjem savladali su 55-godišnjak i 34-godišnjak te ga zadržali do dolaska policije.

Liječničkim pregledom u Županijskoj bolnici u Čakovcu utvrđeno je da je 55-godišnjak (napadač s hladnim oružjem) teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju – priopćili su danas iz PU međimurske o slučaju koji je glavna tema ovih dana u međimurskom kraju.

– Protiv napadača s hladnim oružjem zbog počinjenja kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, a protiv 55-godišnjaka koji mu je zadao udarac rukom zbog počinjenja kaznenog djela teške tjelesne ozljede, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku – kažu u policiji.

Sve o tom događaju pisali smo na ovim poveznicama:

>>> U centru Čakovca mahao mačetom, 55-godišnjaka privela policija
>>> Drama u Čakovcu: Hasan Hasani – ‘Bio je to pokušaj ubojstva’
>>> Muškarac s mačetom završio u bolnici s težim ozljedama
>>> Mačetu kupio par minuta prije pohoda u Čakovcu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije