Sudar teretnog i kombi vozila na ‘hidri’, pet osoba zadobilo ozljede

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 67 poziva. Od toga su 22 poziva bila namjenska i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 12 poziva. Za jedan poziv izašli su na intervenciju, dok za 11 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

U policiji doznajemo da se u srijedu, 27. siječnja oko 16,30 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je pet osoba ozlijeđeno. Nesreća se dogodila na križanju ceste uz kanal koja spaja Otok i Hrženicu (kod mosta). Kako saznajemo 36-godišnji vozač teretnog vozila s prikolicom oduzeo je prednost prolaska i udario u kombi kojim je upravljao 36-godišnji vozač. U kombi vozilu nalazila su se još četiri putnika.

Vozač kombija i 50-godišnji putnik vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, dok je 42-godišnjak naknadno zatražio pomoć u bolnici. Dvojici putnika pomoć je pružena na mjestu događaja.

Na sreću, svi su zadobili lake tjelesne ozljede u vidu natučenja. I teretno i kombi vozilo su varaždinskih registarskih oznaka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije