Nalaz obdukcije: Jožef Matulin – Coljo iz Donje Dubrave je ubijen!

Policija od jučer istražuje okolnosti pod kojima je preminuo 74-godišnji Jožef Matulin iz Donje Dubrave. Njegovo je tijelo u kući pronađeno oko 10 sati, a PU međimurska jučer još nije mogla isključiti je li smrt bila nasilna. – U interesu istrage ne možemo još ništa reći – kazao je jučer glasnogovornik Radovan Gačal.

>>> FOTO: Donja Dubrava – u kući nađeno mrtvo tijelo starijeg muškarca
>>> Policija istražuje sumnjivu smrt 74-godišnjeg starca

PU međimurska danas javlja kako je u prijepodnevnim satima na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec izvršena je obdukcija nad mrtvim tijelom starijeg muškarca, koji je u ponedjeljak, 18. siječnja oko 10 sati pronađen u obiteljskoj kući u Donjoj Dubravi, Zagrebačkoj ulici. Obdukcijom je utvrđeno da se radi o nasilnoj smrti.

Policija zasad ne otkriva na koji je način smrt nastupila i što je ubojica koristio kao oružje ili sredstvo ni da li je ubojica jedan ili više njih. Policijski službenici intenzivno nastavljaju daljnja kriminalistička istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice i okolnosti vezane uz ovaj događaj.

Jožef Matulin bavio se prijevozničkim uslugama i stoga je kod njega znalo navraćati puno ljudi. Bio je radišan, živio je sam i volio je drugima pomagati. Svi ga u mjestu i okolici znaju po nadimku Coljo i mnogima je prevozio drva za zimu.

Policiju je navodno u ponedjeljak pozvala patronažna sestra koja mu dolazi mjeriti šećer u krvi i tlak. Susjedi kažu da je neobično i to što je kuća bila zaključana, a ključ je bio s vanjske strane ulaznih vratiju.

Neslužbeno doznajemo da je starcu u noći s 29. na 30. prosinca prošle godine nepoznati počinitelj u kući ukrao ukrao hlače u kojima se nalazio novčanik s nekoliko tisuća kuna, osobnim dokumentima, bankovnom karticom i PIN-om. Na bankomatu je potom podignuo više tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije