Policija istražuje sumnjivu smrt 74-godišnjeg starca

Policija od jučer istražuje okolnosti pod kojima je preminuo 74-godišnji Jožef Matulin iz Donje Dubrave. Njegovo je tijelo u kući pronađeno oko 10 sati, a PU međimurska jučer još nije mogla isključiti je li smrt bila nasilna.

>>> FOTO: Donja Dubrava – u kući nađeno mrtvo tijelo starijeg muškarca

– U interesu istrage ne možemo još ništa reći – ponavljao je glasnogovornikRadovan Gačal. Starcu su navodno noge bile vezane trakom, no nema vidljivih znakova nasilne smrti. Bio je teže pokretan zbog debljine.

Neslužbeno doznajemo da je starcu u noći s 29. na 30. prosinca prošle godine nepoznati počinitelj u kući ukrao hlače u kojima se nalazio novčanik s nekoliko tisuća kuna, osobnim dokumentima, bankovnom karticom i PIN-om. Na bankomatu je potom podignuoviše tisuća kuna.

Za pokojnika se u selu znalo da ima veće količine novca koji je zaradio baveći se prijevozničkim poslom. Živio je sam, a policiju je navodno pozvala patronažna sestra koja mu dolazi mjeriti šećer u krvi i tlak. Susjedi kažu da je neobično i to što je kuća bila zaključana, a ključ je bio s vanjske strane ulaznih vratiju. Za utorak je određena obdukcija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije