Petero ozlijeđenih u sudaru: Vozač zadobio teške, ostali lakše ozljede

U nedjelju, 17. siječnja oko 12 sati u Donjem Mihaljevcu, na raskrižju Čakovečke i Dravske ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 27-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola, obavljao pretjecanje, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Zbog toga je vozilom udario u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 29-godišnji vozač, a koji je već započeo skretanje u Dravsku ulicu. Nakon udara oba vozila sišla su izvan kolnika, dok se vozilo 29-godišnjaka prevrnulo na krov.

Vozilom hitne medicine pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni 29-godišnji vozač te 28 i 27-godišnji putnici iz njegovog vozila, gdje je utvrđeno da je vozač teže ozlijeđen, dok su putnici lakše ozlijeđeni.

Naknadno su liječničku pomoć zatražili i 27-godišnji vozač, koji je skrivio prometnu nesreći i 27-godišnji putnik iz njegova vozila te je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

U vremenu od 12.40 sati do 13.55 sati kolnik državne ceste broj 20, (Čakovečka ulica) bio je zatvoren za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima.

Protiv 27-godišnjeg vozača podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku zbog počinjenja kaznenog djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije