Novo Selo Rok: U požaru izgorjeli gospodarski objekt, garaža i auto

>> Novo Selo Rok: U požaru izgorjeli gospodarski objekt, garaža i auto

Jutros (utorak, 5. siječnja) u 05,08 sati u Operativni centar JVP Čakovec na broj 193, zaprimljena je dojava o požaru garaže i gospodarskog objekta u Novom Selu Rok.

Po zaprimljenoj dojavi na intervenciju izlazi JVP Čakovec, sa navalnim vozilom i četiri vatrogasca dok su o nastalome događaju obaviješteni i članovi domicilnog DVD-a. Dolaskom na mjesto događaja požar je bio u razbuktaloj fazi, te je utvrđeno da gori garaža u kojoj se nalazilo osobno vozilo, kao i gospodarski objekt.

Gašenje je izvršeno pomoću dva vitla za brzu navalu te je spriječeno daljnje širenje požara na kuću kao i preostale gospodarske objekte. U samome požaru izgorjeli su navedeni objekti, kao i vozilo u garaži, dok je jedno vozilo izvan garaže malo nagorjelo. Na intervenciju su s djelatnicima JVP Čakovec, bili i članovi DVD-a Novo Selo Rok, koji su se uključili u rad na intervenciji.

Uz vatrogasce na intervenciji su bili prisutni djelatnici Elektre Čakovec, te PU međimurske. Nakon što je požar ugašen te je utvrđeno da nema daljnje opasnosti za aktiviranja požara, djelatnici JVP Čakovec se vraćaju u postrojbu. a na dežurstvu ostaju članovi DVD-a. Uzrok požara kao i nastala šteta bit će poznati nakon očevida.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije