Burno u Međimurju: U novogodišnjoj noći uhićeno pet osoba

Međimurci su Novu godinu dočekali u dobrom raspoloženju, nadajući se da će nam godina pred nama biti puno bolja i uspješnija. Bilo je vatrometa, pjesme i plesa. No bilo je i onih koji su Novu odlučili dočekati na drugačiji način.

Noć je za policiju bila burna jer su imali dosta posla i intervencija što nam je nakon upita potvrdio i glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal.

– Okupljanja na trgovima gdje je bilo najviše ljudi prošla su mirno i bez incidenata. Dvije su osobe, muškarci s područja općina Strahoninec i Podturen, u večernjim satima stradale prilikom rukovanja s pirotehničkim sredstvima. Zadobili su opekline na šakama, a pomoć im je pružena u ŽB Čakovec.

U Prelogu u Čakovečkoj ulici došo je do naleta osobnog vozila na parkirano vozilo ispred kuće. 30-godišnji vozač s područja grada Preloga koji je vozio pod utjecajem alkohola, u jednom trenutku sišao van kolnika i udario u vozilo. On i 36-godišnji putnik tom su prilikom zadobili lake tjelesne ozljede.

U Sitnicama kod Murskog Središća, pola sata prije ponoći, dogodio se nesretan slučaj. Muškarc je stisnuo staklenu čašu i zadobio teške tjelesne ozljede. U Kuršancu, u Dravskoj ulici, nekoliko minuta nakon ponoći oštećeno je vozilo, dok su u čakovečkoj Ulici Tina Ujevića oštećene rolete te je došlo do puknuća prozorskog stakla. Sumnja se da su oštećenja nastala uslijed bacanja pirotehničkih sredstava.

Zabilježili smo i dva slučaja narušavanja javnog reda i mira i to u Pribislavcu i Domašincu. Došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između više osoba. U Pribislavcu je zabilježen slučaj nasilja u obitelji. Tijekom novogodišnje noći ukupno je uhićeno pet osoba – kazao nam je glasnogovornik Gačal koji ovom prilikom svim Međimurkama i Međimurcima želi sretnu, mirnu i sigurnu 2016. godinu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije