Žena s više od 2 promila skrivila lančani sudar, u autu vozila i dijete

Jučer, 29. prosinca oko 15 sati u Gortanovoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Žena starosti 49 godina upravljala je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.17 promila iz smjera Harambašićeve prema ulici Gustava Krkleca.

Zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uslijed utjecaja alkohola, prednjim dijelom svog vozila udarila je u stražnji dio osobnog vozila kojim je do tada ispred nje u istom smjeru upravljao 61-godišnjak, a koji se zaustavio u koloni ispred raskrižja.

Od siline udara njegovo je vozilo odbačeno prema naprijed te je prednjim dijelom udarilo u zaustavljeno osobno vozilo kojim je upravljao 31-godišnjak.

Navedeno je vozilo također uslijed udara odbačeno unaprijed i udarilo u stražnji dio osobnog vozila kojim je upravljala 31-godišnjakinja, koja se zaustavila pred raskrižjem radi propuštanja vozila. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 61-godišnji vozač i 12-godišnji dječak iz automobila pijane vozačice.

Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane, javlja PU varaždinska.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije