Dvije prometne nesreće: U Goričanu pijan i bez vozačke teže ozlijedio dijete

U subotu, 26. prosinca oko 18.20 sati, između naselja Selnica i Donji Koncovčak, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj 43-godišnji vozač osobnog automobila slovenskih nacionalnih oznaka, pod utjecajem alkohola, nije poštivao prednost prolaska te je zbog toga u njegovo vozilo udario automobil čakovečkih registracijskih oznaka, s kojim je upravljala 51-godišnjakinja.

Vozilom hitne pomoći ozlijeđeni 43-godišnji vozač prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno kako je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

Goričan: Pijan i bez vozačke teže ozlijedio dijete

Kao što smo već izvijestili, subotu, 26. prosinca oko 21.10 sati u Goričanu, Prvomajskoj ulici, dogodila se teška prometna nesreća. Maloljetni vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, upravljajući vozilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima te pod utjecajem alkohola, brzinu kretanja vozila nije prilagodio stanju kolnika, vidljivosti i gustoći prometa te je zbog toga vozilom udario u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, s kojim je na kolni ulaz kuće skretao 28-godišnji vozač.

Zbog siline udara osobni automobil 28-godišnjaka odbačen je izvan kolnika, dok je pritom iz vozila ispalo dijete kojeg je na stražnjem sjedalu u naručju držala majka. U nastavku kretanja vozilo je udarilo u zid obližnje kuće. Osobni automobil s kojim je upravljao maloljetnik u zanošenju sišao je izvan kolnika i udario u betonski stup električne mreže.

Vozilom hitne pomoći ozlijeđeno dijete i njegova majka prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je dijete teško ozlijeđeno te je zadržano na daljnjem liječenju, dok je majka lakše ozlijeđena. Naknadno, liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec zatražio je maloljetni vozač, te je utvrđeno kako je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije