Celerio – novi model Suzukija stiže u Auto centar Baumgartner!

Suzuki Celerio, novi model će europskoj publici biti predstavljen u ožujku na Salonu automobila u Ženevi. Konstruktori su ga zamislili kao rješenje kojim će zamijeniti čak dva aktualna modela – Alto i Splash.

Celerio dolazi zapakiran u dimenzije karakteristične za vozila koja bez problema pronalaze parkirališna mjesta u gužvama velikih gradova (3600 x 1600 x 1560 mm) i s respektabilnim međuosovinskim razmakom od 2.425 mm. Također, težinom od 810 do 830 kg jamči značajnu živahnost prilikom ubrzanja između semafora koji nisu obuhvaćeni zelenim valom, jer ga pogoni 1.0 litreni benzinski motor snage 68 KS i 90 Nm okretnog momenta.

Osim toga, kupci će moći birati između 5-stupanjskog ručnog i automatiziranog mjenjača. Obzirom da Suzuki ima veliko iskustvo s malim automobilima, ovo bi mogao biti još jedan od autoriteta među najmanjima.

Oprema koju ima novi model Suzukija: Halogena svijetla, putno računalo, Komande radija i bluetooth-a na upravljaču, El. podizači prednjih stakala, Centralno i daljinsko zaključavanje, Klima uređaj (AC), MP3 radio, Bluetooth i USB, Šest zračnih jastuka, ABS i ESP.

Iz Suzukija najavljuju da cijena novoga globalnog auta ne bi trebala biti preko 60.000 kuna što ga stavlja u vrlo dobru tržišnu poziciju, a kroz 10 dana je možete pogledati u Auto centru Baumgartner, Suzuki partneru!

Najnovije