Oldtimerima po zlatnim bregima međimurskim

Udruga ljubitelja tehničke kulture, starih motornih vozila i moto športa Oldtimer klub Međimurje ove subote 1. kolovoza priređuje Međunarodni oldtimer susret na kojem se očekuje oko 300 sudionika.

O samom programu, govori Franjo Belović, predsjednik Oldtimer kluba Međimurje, udruge koja okuplja čak 250 članova iz Hrvatske i drugih država.

– U subotu organiziramo 16. po redu Međunarodni oldtimer susret, priredbu koja spada među najveće i najznačajnije u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe.

Okupljamo se od 8 do 10 sati u krugu Starog grada u Čakovcu, gdje naša vozila i nas mogu vidjeti svi oni kojima su stara vozila i njihovi vlasnici i vozači zanimljivi. U 11 sati krećemo na Panoramsku vožnju dugu 60 kilometara, a put u početku vodi Čakovcem i Nedelišćem do Gornjeg Hraščana gdje ćemo zastati kod ribnjaka OPG Kirić, okrijepiti se i pokazati mještanima i posjetiteljima ribnjaka.

Oko 12,30 sati nastavljamo put prema “zlatnim bregima međimurskim”, prolaskom kroz Črečan, Macinec, Gornji Mihaljevec i Železnu Goru na postaju koja će biti u Svetom Urbanu na imanju vinogradarstva i podrumarstva Cmrečnjak.

Od Cmrečnjakovih odlazimo u 14,30 sati, a put nas vodi preko Svetog Urbana, Štrigove i Banfija na Mađerkin breg gdje ostajemo do 16 sati. Preko Robadja, Svetog Urbana, Štrigove, Železne Gore i Šenkovca, vraćamo se u Čakovec u restoran KTC gdje od 17 sati započinje prigodni program i druženje svih sudionika.

Priredba za koju vjerujem da će biti pravi spektakl, održati će se bez obzira na vremenske prilike, jer mi i naša vozila naučeni smo na sunce, kišu, vjetar, buru, mraz i snijeg. Sve dosadašnje susrete odradili smo odlično, bili smo dobri domaćini i ostali u lijepim uspomenama našim prijateljima i gostima, koji su se vrlo rado odazvali i na ovaj susret.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije