Gust promet prema moru: Naoružajte se strpljenjem

Prometne gužve zbog ljetnih odmora su u jeku pa je i više prometnih nesreća – na autocesti A1, pred tunelom Sveti Rok u smjeru Splita vozi se usporeno u koloni od oko 7 kilomteara i uz zastoje.

Uklonjena su vozila iz prometne nezgode na 241. km, kod odmorišta Jasenice u smjeru Splita, no zbog vrlo gustog prometa i dalje se vozi u koloni uz povremene zastoje.

Na autocesti A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2, u smjeru mora, zbog izuzetno gustog prometa vozi se usporeno, u koloni, uz zastoje i čekanja, objavio je HAK koji vozače moli za strpljenje i održavanje sigurnosnog razmaka između vozila.

Kolone su i na zagrebačkoj obilaznici (A3) prema naplati Lučko: iz smjera čvora Jankomir duge su oko 4 kilometra, a iz smjera Buzina oko 8 kilometara.

Na izlazu s autoceste A1, na naplati Lučko, u smjeru Zagreba kolona je dugačka oko 3,5 kilometra.

HAK podsjeća vozače da mogu koristiti i naplatnu postaju Demerje gdje je cestarinu moguće platiti kreditnim i debitnim karticama kao i ENC uređajem.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog teretnog vozila u zaustavnoj traci na 43. kilometru u smjeru Zagreba vozi se usporeno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije