Oldtimer klub Međimurje najavljuje otvorenje sezone

Tradicionalno, na Uskrsni ponedjeljak, a ove godine to je 6. travnja, Oldtimer klub Međimurje koji broji oko 200 članova i spada u sam vrh ovakvih udruga u regiji, otvara sezonu panoramskih vožnji, izložbi, druženja i zabave.

Na Uskrsni ponedjeljak međimurski “oldtajmeri”, njihovi gosti i prijatelji prvo će prisustvovat na Svetoj misi koju će za njih u župnoj crkvi Svetog Martina služiti domaći župnik velečasni Ivan Herceg, koji će nakon mise obaviti blagoslov vozila i vozača te im poželjeti dobru sezonu, ništa nesreća i mnogo prijateljevanja.

Sveta misa je u 10,30 sati, a nakon blagoslova u 11,30 sati, vozači kreću na vožnju prema Štrigovi gdje će u kavani Orijent predahnuti uz okrjepu, a potom krenuti prema Seoskom turizmu Klet (ranije Goričanec) u Svetom Martinu na Muri gdje slijedi druženje i zabava uz Oldtimer bend.

Posebni gosti priredbe, odnosno otvorenja sezone biti će članovi kuburaške udruge Prva kubura iz Višnjice, rodne župe velečasnog Hercega.

Program:
09,30 – početak okupljanja na Trgu Sv. Martina na Muri
10,30 – Sv. Misa za oldtimere u župnoj ckrvi, služi vlč. Ivan Herceg
11,30 – Trg Sv. Martina – Blagoslov vozača i vozila
12,00 – Panoramska vožnja općinom Sveti Martin na Muri na relaciji: Sv. Martin na Muri – Brezovec – Jalšovec – Štrigova
12,15 – Parkiranje u centru Štrigove – osvježenje uz “Pizza Party” u Kavani “Orijent” – sponzor Kavana “Orijent”
13,15 – Nastavak vožnje do seoskog turizma “Klet” u Sv. Martin na Muri, gdje slijedi nastavak druženja uz domjenak i muziku Oldtimer benda

SPONZORI: Općina i turistička zajednica Sv. Martin na Muri, Radio 105 Selnica, voćar Dobranić Mladen, Tizaj Dragutin, Škvorc Franjo i Karlovčec Mihael.

GOSTI: Kuburaši udruge “Prva kubura” iz Višnjice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije