Pravio se važan na svadbenoj povorci: Palio gume pa razbio Maserati

Svadbena povorka vozila je prema hotelu na Zagrebačkoj aveniji u subotu navečer. Vozač Maseratija palio je gume u raskrižju, a onda se sudario s vozačem Forda koji je prošao kroz zeleno svjetlo na semaforu, rekao je čitatelj.

Vesela povorka gostiju trebala se probiti do sale, a kako im nitko ne bi smetao na putu, nekoliko automobila iz povorke blokirala su promet na raskrižju kako bi zaustavili druga vozila.

– Vozač BMW-a blokirao je semafor. Nisam mogao proći kroz raskrižje zbog njega. A u raskrižju se vozač Maseratija GranTurismo vrtio u krug i “palio” gume. Odjednom je kroz zeleno svjetlo prošao vozač Forda. Kako se Maserati vrtio, vozač ga nije vidio pa se sudario s njim – rekao nam je čitatelj koji je snimio nezgodu.

Dodaje da je vozač Maseratija “palio” gume nekoliko minuta, a kad se sudario s Fordom, odmah je pobjegao. Iz zagrebačke policije su nam potvrdili da su se na Zagrebačkoj aveniji sudarili vozač (58) Ford Fieste i vozač nepoznatog automobila.

– Nepoznati vozač automobila izgubio je kontrolu i zabio se prednjim dijelom automobila u prednji kraj Forda Fieste. U ovoj nesreći, nasreću, nitko nije ozlijeđen – rekli su nam u zagrebačkoj policiji.

Pitanje je gdje je bila policija dok je vozač Maseratija divljao raskrižjem. Gradska cesta nije mjesto za divljanje. 
Za takve stvari postoji staza poput one na Grobniku, a na građanima nije da rade policijski posao jer za to nisu plaćeni, a i nepotrebno svoje živote izlažu mogućoj opasnosti.

Video nezgode prenosi portal 24sata.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije