Delimar i Ćubić na finalnom “obračunu” najspretnijih vozača

Ove subote održat će se Prvenstvo Hrvatske u ocjensko-spretnosnim vožnjama Nagrade grada Dugog Sela pod nazivom “Memorijal Milivoja Obada”.

Nakon kratkog izbivanja ove discipline u bodovanju za nacionalno prvenstvo, te odličnom usponu po regionalnim natjecanjima u protekle 2 sezone, vozači ove tehničke discipline dolaze 08. studenog 2014. godine u Dugo Selo na finalni “obračun”.

Specifičnost ovog finalnog OSV natjecanja je u tome što skice ispita neće biti poznate vozačima do same vertifikacije u subotu ujutro, te se time u startu izjednačavaju uvjeti za sve.

Na listi prijava se očekuju vrlo zvučna imena iz regija sjever, zapad i jug, te se očekuje prava borba za naslov državnog prvaka, što ova disciplina i zaslužuje. Na finalnom “obračunu” sudjelovat će i dva međimurska vozača, Vedran Delimar sa VW Polom u klasi 2 (automobili između 3500 i 4000 mm) i Nino Ćubić sa Yugom u klasi 1 (automobili do 3500 mm).

Vedran Delimar je ove godine napravio impresivne rezultate u regiji sjever (3. mjesto generalnog poretka i 1. mjesto klase 2), te se od njega očekuje borba za sam vrh, dok je Nino Ćubić završio na 2. mjestu klase 3 sa svojim Ford Focusom te ga je za finalno natjecanje zamjenio sa Zastavom Yugo sa kojim će po prvi put nastupiti na natjecanju ove tehničke discipline.

Klikom na link događaja na Facebook-u možete pregledavati najave natjecatelja i sami izabrati svojeg favorita. Zato, dobro došli u Dugo Selo na još jedan automobilistički spektakl i bodrite naše međimurske vozače u borbi za naslov državnog prvaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije