Automobilski spektakl ponovo u Hrvatskoj!

Od petka do nedjelje (24. – 26.10.2014. godine) na poznatoj lokaciji šoping-centra Westgate održat će se Garage Auto Show. Posjetitelji će moći razgledati stotinjak automobila te isprobati brojne druge sadržaje poput simulatora prevrtanja.

Glavna zvijezda Garage Auto Showa u Hrvatskoj bit će spektakularni BMW i8 koji zasad još nije u ponudi domaćeg zastupnika, no uskoro bi mogao biti. Riječ je o hibridnom modelu kojeg pokreće napredni sklop s dva motora ukupne snage 362 KS, s kojim do stotke ubrzava za 4,4 sekunde dok se potrošnja kreće oko dvije i pol litre.

Njemu će društvo praviti novi Jeep Cherokee, Maserati Ghibli, kultni sportski model BMW M3 te mnoštvo drugih noviteta, posebno iz najpopularnijeg gradskog segmenta. Segment električnih i hibridnih modela predvodi Toyota koja će posjetiteljima prezentirati najnovija tehnološka dostignuća na tom području.

Poseban naglasak najvećeg autoshowa u regiji ovaj je put stavljen na dodatnu opremu za automobile poput krovnih kutija, guma i ostalih servisnih sadržaja, a uz atraktivne hostese, posjetiteljima će na raspolaganju biti i testna vozila.

Garage Auto Show već je održan ove godine u svibnju, kada je kroz šoping-centar prošlo više od 130.000 posjetitelja, piše portal Netmobil.hr.

Kao i tada, ulaz je besplatan, a ne plaća se niti parkiranje. Vidimo se!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije