Vedran Delimar i Nino Ćubić uspješni na utrci u Zagrebu

U Zagrebu, 4. svibnja 2014. godine, održana je 1. Nagrada AAMK sveučilišta 2014., Prvenstvo “Sjeverne lige”.

Natjecatelji su odmjeravali snage na poligonu autoškole grada Zagreba, popularnoj “kockici”. Unatoč lošijem vremenu koje ih je pratilo prijavila su se 39 vozača za ocjensko spretnosnu vožnju.

Među prijavljenima bila su i naša 2 vozača iz Čakovca, Vedran Delimar i Nino Ćubić. Vozilo se pet ispita te je svakim ispitom neizvjesnost u ukupnom poretku rasla.

Nino Ćubić u svom Ford Focusu

Uz natjecatelje koji su se bodovali za “Prvenstvo sjeverne lige” odvijalo se i “Otvoreno prvenstvo”. U ukupnom poretku sa vremenom od 2.18.32 Vedran Delimar zauzeo je odlično 4. mjesto, dok je Nino Ćubić zauzeo 24. poziciju. Naši dečki su također bili odlično plasirani u svojim klasama, Vedran 2. mjesto, Nino 5. mjesto.

Nakon završetka natjecanja i prije proglašenja moglo se provozati u automobilima drugih vozača što samostalno tako i iskusiti biti suvozač.

“Bila je odlična utrka! Prijavilo se preko 40 vozača regije sjever i “Otvorenog prvenstva grada Zagreba”. Čekalo nas je 5 ispita spretnosti, neki jednostavniji, neki sa relativno kompliciranim elementima.

Borba je bila do zadnjeg trena. Baš pravi natjecateljski štih. S obzirom da sam prva 2 ispita bio vodeći u klasi, te treći generalno, na 3. sam malo “skiksal” te me bacilo na 3. mjesto u klasi, ali ipak sam na kraju malo stisnuo i završio na odličnom 2. mjestu u klasi od 17 vozača, samo 2 sekunde iza vodećeg, ali jako sam zadovoljan”, kaže Vedran Delimar.

Vedran Delimar sa Volkswagen Polom


Najbolji u klasama i generalno bili su:

KLASA 1:

1. Dželilović Zlatan (AMK Dugo Selo)
2. Čižmek Hrvoje (AMK Dugo Selo)
3. Birt Matija (AK HBT Racing)

KLASA 2:

1. Merlić Krešo ( AKK Zanatlija)
2. Delimar Vedran ( AK Stubaki)
3. Srebačić Ivan ( SK Dubrava)

KLASA 3:

1. Mandić Igor ( AK HBT Racing)
2. Gašparović Ivan ( AK Dubrava)
3. Palijan Marko (AK Dubrava)

UKUPAN POREDAK:

1. Dželilović Zlatan (AMK Dugo Selo)
2. Čižmek Hrvoje ( AMK Dugo Selo)
3. Merlić Krešo (AKK Zanatlija)
4. Delimar Vedran (AK Stubaki)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije