Na kraju sezone Vedran Delimar na drugom mjestu

Proteklog vikenda na karting stazi u Novom Marofu održana su posljednja dva natjecanja autoslalom utrka za prvenstvo Hrvatske. U subotu, 26. listopada 2013. godine organizator je bio zagrebački autoklub “Ina”, a natjecanje je nosilo naziv “Memorijal Mire Nikolić 2013.”

Svojevrsna je to zahvala dugogodišnjoj predsjednici kluba i direktorici natjecanja, svojevremeno najtrofejnijoj hrvatskoj vozačici koja nas je napustila sredinom ove godine.

Prijavljeno je bilo 65 vozačica i vozača iz 19 klubova, a uz državno boduje se i Prvenstvo sjeverne lige HAKS-a, te prvenstvo Zagreba. Staza je dužine 1120 metara sa 36 slalom vrata i dodatnih osam čunjeva u nizu.

Zagrebačkom autoklubu “Delta” i ove je godine pripala čast da organizacijom “11. Nagrade grada Zagreba 2013.” u nedjelju 27. listopada zaključi Prvenstvo Republike Hrvatske u autoslalomu.

Sa prijavljenih 69 vozačica i vozača iz 18 klubova, staza i postavljeni čunjevi sa slalom vratima neznatno se razlikuju u odnosu na subotnje natjecanje, pa je sudionike očekivao naporan i zanimljiv vikend.

Posljednje utrke ove sezone odvozio je i čakovečki automobilist Vedran Delimar sa svojim VW Polom. 4. mjesto u klasi bilo je dovoljno da na kraju sezone završi na odličnom 2. mjestu klase 8. U grupi “sport” među najjačim automobilima Hrvatske završio je na 7. mjestu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije