U subotu, 20. srpnja održan treći Fićo susret

U subotu, 20. srpnja 2013. godine, održan je treći po redu “Fićo susret” na kojem se okupilo tridesetaktak “Fićeka” i njihovih ponosnih vlasnika iz cijele Hrvatske, te susjedne Slovenije.

Okupljanje vozila započelo je u 10 sati u Čakovcu ispred caffe bara “Čak” gdje je sve sudionike pozdravio župan Matija Posavec, nakon čega je kolona “Fićeka” krenula u smjeru Malog Mihaljevca u restoran “Kneja”.

Nakon kratkog osvježenja u navedenom restoranu, sudionici susreta krenuli su u smjeru Jurovčaka kod obitelji Dvanajščak gdje su imali priliku kušati vrsna međimurska vina.

Potom su posjetili Žabnik, najsjeverniju točku Republike Hrvatske, gdje ih je na prostoru ribičkog društva “Čikov” ugostila općina Sveti Martin na Muri, te im se obratila zamjenica načelnika Petra Novinščak, koja je govorila o povijesti općine i znamenitostima iste.

Završna točka subotnje vožnje bila je u Svetom Martinu na Muri, na prostoru UHVDR-a, gdje je uslijedilo druženje do ranih jutarnjih sati, te kampiranje sudionika susreta.

U nedjelju, 21. srpnja 2013. godine, sudionike je ugostio caffe bar “Baza” u Jurovcu, te su potom posjetili Štrigovu, nakon čega je slijedio odlazak svojim domovima.

Organizatori i sudionici “Fićo susreta” se zahvaljuju svim ljudima dobre volje, koji su nam i ove godine svojom nesebičnom pomoći pomogli u organizaciji ovog susreta, te ujedno i u prezentiranju našeg malog Međimurja.

Kako je to izgledalo u subotu i nedjelju možete vidjeti u fotogaleriji niže.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije