Dobitnik nagrade iskoristio vikend s Mazdom 6 u Rovinju

Dobitnik nagrade iskoristio vikend s Mazdom 6 u Rovinju

Povodom lansiranja nove Mazde 6 na hrvatskom tržištu u svim ovlaštenim prodajnim salonima Mazde diljem Hrvatske organizirana je spektakularna prezentacija pod zajedničkim nazivom Red Soul Night.

U sklopu ove prezentacije svi posjetitelji Red Soul Night priredbe koji su se predbilježili i obavili probnu vožnju nove “šestice” ušli su u prethodno najavljenu nagradnu igru.

Sretan dobitnik vikenda za dvoje u dizajnerskom Hotelu Lone u Rovinju je Krešimir Huzjak, kontrolor leta, iz Martijanca.

On je, naravno, svoju nagradu iskoristio i za put do Rovinja koristio upravo novu Mazdu 6, koju mu je na korištenje ustupila tvrtka Start iz Čakovca, ovlašteni Mazda partner za Međimursku i Varaždinsku županiju.

Premda je Huzjak sretan i oduševljen vlasnik prethodnog modela Mazde 6 nije krio svoje zadovoljstvo ovim novim modelom te se i sam imao prilike detaljno upoznati s novom Mazdom 6, čemu su pogodovali gotovo svi vremenski uvjeti od snijega, kiše, bure ali i idealnih uvjeta za vožnju, piše Dalibor Flajpan iz Autostila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije