Vijesti / Automobilizam
Automobilizam
DANI TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA 2021. Provjerite besplatno stanje svojih vozila u stanicama za tehničke preglede
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Sigurnost prometa

DANI TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA 2021. Provjerite besplatno stanje svojih vozila u stanicama za tehničke preglede

Cilj akcije je skrenuti pozornost vozačima na važnost tehničke ispravnosti vozila u kontekstu cestovne sigurnosti, jer je vozilo, uz vozača i cestu, ključan čimbenik te sigurnosti

Pozivamo vozače da sa svojim vozilima pristupe preventivno-sigurnosnoj akciji Dani tehničke ispravnosti vozila pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa, a koju provode Hrvatski autoklub, Centar za vozila Hrvatske i stanice za redovni tehnički pregled vozila, u sklopu koje će u razdoblju od 22. do 27. studenog ove godine biti omogućena besplatna kontrola tehničke ispravnosti svim vlasnicima vozila koji se sa svojim vozilima pojave u bilo kojoj stanici za redovni tehnički pregled vozila u Republici Hrvatskoj.

Cilj akcije je skrenuti pozornost vozačima na važnost tehničke ispravnosti vozila u kontekstu cestovne sigurnosti, jer je vozilo, uz vozača i cestu, ključan čimbenik te sigurnosti, piše portal revijahak.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvih 15.000 vozača koji budu sudjelovali u akciji na poklon će dobiti pakiranje od 3 litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla vozila koja je prilagođena uporabi u zimskim uvjetima (otporna na smrzavanje do – 25oC), čime se vozače želi dodatno motivirati da pristupe akciji (15.000 poklon pakiranja tekućine raspoređeno je po svim stanicama za redovni tehnički pregled vozila u RH).

U sklopu akcije nema sankcioniranja vozača za čija se vozila utvrdi da su tehnički neispravna, nego će ih se savjetovati o načinu otklanjanja neispravnosti i uputiti u ovlašteni servis.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!