Vijesti / Automobilizam
Automobilizam
OD STARIH TOMOSA DO AUDIJA A6 Pogledajte čega se sve rješava država na javnoj dražbi
Marko Prpić/PIXSELL/Ilustracija

Prodaja rabljenih vozila

OD STARIH TOMOSA DO AUDIJA A6 Pogledajte čega se sve rješava država na javnoj dražbi

Javna dražba rashodovanih državnih vozila će se održati potkraj mjeseca u Zagrebu

Konkretno, dražba je najavljena za 27. ožujka na otvorenom prostoru TRCZ automobila d.o.o. na adresi Mandlova ulica, Dubrava (nasuprot spremišta ZET tramvaja) s početkom u 09:00 sati. Kao i do sada, sva vozila mogu se pregledati 25. i 26. ožujka od 10:00 do 14:00 sati na istoj lokaciji. Predmeti prodaje su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, npr. Hrvatska pošta, Grad Zagreb, HAC, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo zdravstva i ostali, piše portal index.hr.

Nakon dužeg vremena iz ponude možemo istaknuti transportna vozila Hrvatske pošte, Craftere, Transportere i Caddyje, koji su uz osnovnu namjenu prikladni i za preuređenje u kampere te kao takvi izuzetno zanimljivi. Startaju iznosima čak i manjim od 7000 kn. U ponudi ima i luksuznih vozila poput Audija A6 koji uvijek privlači veliku pažnju. Primjerak iz 2006. godine kreće od 13.600 kn. Zanimljivi bi mogli biti i gradski modeli. Nude se VW Polo iz 2008. za početnih 10.000 kn i DS3 1.6 HDI iz 2016. godine za 20.000 kn te hrvatski bestseler VW Golf.  Zanimljivo je da se pojavio i 'kineski X5', Shuanghuan CEO iz 2008. godine, koji kreće od 19.600 kn. Konačno, s toplijim vremenom dolazi i sezona mopeda i skutera, a tu su vrlo zanimljivi Tomos APN, Liberty 50, Hip Hop 45 i ostali. Deset APN-ova u lotu ide već od 5600 kn.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao i u slučaju zadnje ovakve dražbe, s obzirom na epidemiološku situaciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti su razvrstani u 4 skupine s različitim vremenima početka prodaje. Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo iz grupe, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba. Ponovimo i obavijest organizatora kako su vozila neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, te prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima. Prodaja vozila se vrši po načelu 'viđeno-kupljeno', što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi. 

Više informacija o dražbi, kao i cjelokupnu ponudu, možete vidjeti na službenim stranicama

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!