Vijesti / Automobilizam
Automobilizam
NAMJEŠTANJE KILOMETRAŽE Svaki treći automobil je 'zahvaćen'
Pixabay.com/Ilustracija

OPREZ PRI KUPOVINI!

NAMJEŠTANJE KILOMETRAŽE Svaki treći automobil je 'zahvaćen'

Nijemci i Francuzi procjenjuju da se na njihovim tržištima prodaje od 30 do 50 posto rabljenih automobila s namještenom kilometražom

Namještanje kilometraže na rabljenim automobilima veliki je posao, mnogi lovci u mutnom zarađuju mnogo u toj disciplini varanja kupaca. Francuski autoklub (ACA) i njemački autoklub (ADAC) pokrenuli su veliku kampanju borbe protiv namještanja kilometraže. Autoklubovi su odlučili podignuti glas i upozoriti javnost, ali i vlasti da se takvo ponašanje mora sankcionirati.

Ovo je iznimno važno i za naše kupce rabljenih automobila jer je procjena da je svaki treći automobil u Njemačkoj s namještenom kilometražom. Kao što znate, a možda ste i samo šopingirali, to je tržište najvažnije našim kupcima rabljenih vozila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nijemci i Francuzi procjenjuju da se na njihovim tržištima prodaje od 30 do 50 posto rabljenih automobila s namještenom kilometražom.

Što da vam poručimo, nego: budite oprezni kad kupujete rabljeno vozilo u inozemstvu i dobro pogledajte servisnu knjižicu, savjetuje portal revijahak.hr. Inače, uređaji pomoću kojih možete namjestiti kilometražu danas se mogu kupiti na internetu.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!