AMC Međimurje d.o.o. proširio ponudu za Fiat i Alfa Romeo!

Ovlašteni trgovac i serviser vozila marke Ford, te ovlašteni serviser Volkswagen vozila AMC Međimurje.d.o.o. od danas ima u ponudi i još dvije marke Fiat i Alfa Romeo.

U AMC-u možete kupiti nova Fiat vozila: Fiat 500, Pandu, Punto, Bravo, Freemont, kao i vozila iz programa Fiat Professional: Fiat VAN, Doblo i Ducato, također su vam u ponudi i atraktivni sportski modeli Alfa Romeo Mito i Giulietta.

U svečanom ozračju na današnjem otvorenju među ostalim govornicima nazočnima se obratila direktorica AMC Međimurja Višnja Tompoš- Grabović:

– Naša tvrtka se već dugi niz godina bavi prodajom i servisiranjem vozila, posebno želim istaknuti da u ovih sedamnaest godina poslovanja nismo bili niti jedan dan u blokadi, niti u poreznom dugu, uredno i redovito isplaćujemo plaće nismo otpuštali djelatnike, ulažemo u školovanje djelatnika sve to smatramo velikim uspijehom, pogotovo u ovo recesijsko vrijeme. Kako bi se održali i preživjeli odlučujemo se investirati u nove marke. Poslovna nam je politika, da je pametnije uložiti u novu robnu marku i popuniti poslovni proces, nego smanjiti broj djelatnika! Zahvaljujem gospodi iz Autocommerca na ukazanom povjerenju, te se nadamo da ćemo biti kvalitetan predstavnik marki Fiat i Alfa Romeo na području naše Županije.

Župan Međimurske županije Ivan Perhoč rekao je kako ovaj potez daljnjeg širenja programa AMC Međimurja daje malo svjetlosti u ovim tmurnim gospodarskim vremenima. – Važno je kupiti dobar automobil, ali je isto tako važno imati dobrog partnera u njegovom održavanju. Vjerujem da ćete tako dobro kao što ste radili do sada sa Fordom, nastaviti i sa Fiatom i Alfa Romeom. Župan Perhoč službeno je proglasio AMC Međimurje kao zastupnika marki Fiat i Alfa Romeo.

Auto moto centar Međimurje je smješten u Športskoj ulici 8 u Čakovcu ovlašteni je trgovac i serviser za Ford vozila, te je ovlašteni serviser Volkswagen osobnih i gospodarskih vozila. Centar djeluje od 1994. godine, a danas ćete tu pronaći i najsuvremeniju autolakirnicu i limarsku radionu, te praonicu vozila, a nude i usluge punjenja autoklime, čišćenja diza, montiranja, izmjene i balansiranja guma, ispitivanja kočnica i amortizera, eko-testa, ugradnje autoplina (s trogodišnjim jamstvom) itd. AMC-ov adut je i veliki lager rezervnih dijelova, uz mogućnost dostave 24 sata dnevno.

AMC Međimurje bio je najbolji prodajni te najbolji servisno centar u Fordovoj ovlaštenoj mreži u RH za 2007. godinu, te je i 2009. godine AMC Međimurje ponovno proglašen najboljim Ford servisnim centrom u Hrvatskoj.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije