Vijesti / Automobilizam
Automobilizam
Ovo je jedna od češćih intervencija HAK-ovih mehaničara
Revijahak.hr

Savjeti

Ovo je jedna od češćih intervencija HAK-ovih mehaničara

Svim našim vozačima savjetujem da i kod kratkih izlazaka iz vozila ponesu ključeve vozila - kaže mehaničar AK Čakovec Saša Varga

Mehaničari Hrvatskog autokluba susreću se s mnogim problemima na svekodnevnim intervencijama, a za neke od njih krivi su i sami vozači. Saša Varga je mladi mehaničar AK Čakovec i podijelio je s nama jedno iskustvo:

– Imamo raznih slučajeva, kao što možete i pretpostaviti. Meni je uvijek drago kad pomognemo ljudima, posebno ako se radi o strancima. Takav je i ovaj slučaj, kad se stariji bračni par iz Njemačke išao prošetati po prirodi u blizini Čakovca. Nažalost, ostavili su ključeve u vozilu i ono se zaključalo, a i mrak je u međuvremenu pao, tako da im nije bilo ugodno dok nisam došao do njih. Nama to stvarno ne predstavlja problem jer smo educirani da takve stvari rješavamo brzo i bez štete na vozilu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otključao sam vozilo te vidio lica koja su zahvalna i sretna jer su mislila da neće dobiti tako brzu i kvalitetnu pomoć u Hrvatskoj. Zato svim našim vozačima savjetujem da i kod kratkih izlazaka iz vozila ponesu ključeve vozila, piše revijahak.hr.

Ako ih ostave u vozilu, mogu imati samo probleme jer se moderni auti često sami zaključaju, a nije nemoguće da tako privuku i pozornost lopova.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!