Ivan Vadla osvojio 3. mjesto u klasi Prvenstva Hrvatske

Ovogodišnji autoslalom se, uz Prvenstvo Hrvatske, bodovao i za Prvenstvo Zagreba i Prvenstvo Sjeverne lige, a budući da se radi o predzadnjem natjecanju sezone, svaki je bod bio važan.

U odličnoj atmosferi protekao je još jedan autoslalom u organizaciji auto kluba “INA” iz Zagreba. 69 vozača i vozačica jučer je na Kartodromu ST Rauš u Novom Marofu odmjerilo je snage u tri vožnje, na kružnoj stazi ukupne dužine 1120 metara.

Za konačan redoslijed svakog vozača u obzir je uzet zbroj dviju boljih vožnji, a u ukupnom poretku Prvenstva Hrvatske pobjedu je odnio Davor Fabijančić iz AKK Zanatlija, slijedi ga Vjekoslav Čičko (AK Max Racing) s manje od sekunde zaostatka, dok je treće mjesto pripalo mladom Nini Andrejeviću iz AK Opatija. Izrazio je zadovoljstvo natjecanjem i ostvarenim vremenom, a pohvalio je i stazu.

Odličnim rezultatom može se pohvaliti Ivan Vadla koji je osvojio 3. mjesto u klasi 1, s obzirom da mu je to bila tek druga utrka autoslaloma u karijeri. Vedran Delimar zauzeo je 4. mjesto klase 8, dok je Marko Žnidarić zauzeo 13. mjesto klase 2, zbog sitnih grešaka koje su ga koštale boljeg plasmana.

Kraj sezone dočekat će na postolju Amera Agić (AK Sesvete), jedna od rijetkih dama u hrvatskom autosportu. Pripalo joj je prvo mjesto u redoslijedu žena, a slijedile su je Nicol Baričević (AK HBT Racing Brckovljani) na drugom i Martina Bradić (AK Sesvete) na trećem mjestu.

Vozači će se u gotovo istom sastavu okupiti ovdje i za tjedan dana, na posljednjem natjecanju sezone, i to u organizaciji auto kluba “Delta”.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije