Ne propustite prvi Hrvatski Auto Festival

Aktualna godina bit će upisana velikim brojkama u kalendar auto povijesti u Hrvatskoj. Iako su prodajne brojke na najnižim razinama, a potezi Vlade ne obećavaju popravak istih, grupa entuzijasta odlučila je uložiti svoj trud i znanje kako bi popravila crnu sliku auto tržišta u Hrvatskoj.

Dugogodišnje iskustvo u praćenju autoindustrije u medijima, kao i iskustvo organizacije brojnih evenata garancija je da će ovaj pothvat završiti pozitivno i donijeti novo svjetlo tržištu koje broji najcrnije dane.

1.i 2. Rujna na Otoku hrvatske mladeži, na Jarunu u Zagrebu, vikend uoči početka nove školske godine, kada brojni prvašići startaju u svoju borbu u “džungli na asfaltu”, želimo ukazati na potrebu veće sigurnosti u prometu za sve.

Međunarodno je desetljeće cestovne sigurnosti i svjetska automobilistička federacija FIA ulaže velike napore kako bi prometnice bile što sigurnije.

Upravo zato HAF ima podršku Ministarstva unutarnjih poslova, Policije kao i Hrvatskog auto kluba, relevantnih čimbenika u edukaciji sigurnosti u prometu koji će svojom nazočnošću i komunikacijom prema posjetiteljima upozoriti da pazimo jedni na druge u prometu, a posebno na najmlađe.

Više o Festivalu možete pročitati na web stranici Automotoportal.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije