Vijesti / Automobilizam
Automobilizam
Dražba državnih vozila: Novog vlasnika ima i BMW koji je prevozio Sanadera

Dražba državnih vozila: Novog vlasnika ima i BMW koji je prevozio Sanadera

Automobil koji je prevozio Ivu Sanadera nakon uhićenja u Austriji - novog vlasnika pronašao je u Virovitici. Ruke su se neumorno podizale. Iako su cijene rasle, odustajanja nije bilo. 'Bio sam zainteresiran za to vozilo i nisam dopustio da ga netko drugi kupi osim mene', rekao je Ivan Jurčević iz Zagreba. Prije same licitacije kupci su mogli razgledati automobile.

Kupnja je po principu, viđeno kupljeno, a neki upravo zbog toga negoduju. 'Nikakav podatak o vozilu nemate, stvarno kupujete mačka u vreći, naoko što vidiš, pod haubu ne možeš. U prosjeku ne odu puno, recimo po tisuću eura od početne cijene', kaže Mile Grgić iz Osijeka. Kupovalo se sve i svašta - od razbijenih kombija, do motocikala. Pojedini modeli uvijek upadnu u oko, posebno onaj automobil koji je prevozio Ivu Sanadera nakon uhićenja u Austriji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao što je bilo i za očekivati, ruke su se najviše dizale za japansku jurilicu koja je prodana za 31.200 kuna, no zvijezda licitacije bila je i crna limuzina, a postigla je cijenu od 50 tisuća kuna. Postignutim cijenama, ali i odazivom kupaca, zadovoljni su i organizatori licitacije. 'Kao i do sada na svakim dražbama je velik interes, postignute su dobre cijene, a ljudi su zadovoljni', rekao je Mario Perić, voditelj licitacijske prodaje. Novi vlasnici su svoje automobile dužni preuzeti u roku od pet dana.

Izvor: Dnevnik.hr

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!