AUTOŠKOLA PRILOK Odaberite najveću prolaznost vodeće autoškole u Međimurju

Autoškola Prilok, u svom osamnaest godina dugom poslovanju, vodeća je autoškola u Međimurju, a ističe se kvalitetom osposobljavanja, voznim parkom te stručnošću.

Stručni voditelj i predavač Josip Fabić svojim kvalitetnim radom, stručnošću te individualnim pristupom svakom polazniku omogućava brže i lakše usvajanje prometnih propisa, dok je šest instruktora zaduženo za usvajanje vještina vožnje kako bi svaki od njih bio što sigurniji sudionik prometa.

Za podučavanje budućih vozača zaduženi su – Antonio Habuš iz Čehovca, Miroslav Vrhaj iz Oporovca, Tea Sokač iz Čukovca, Martina Šikač iz Hodošana, Barbara Kacun iz Okruglog Vrha i Neno Vađon iz Sesveta Ludbreških, a s njima uči još jedna mlada instruktorica koju ćemo predstaviti idući put. Ostale poslove važne za Autoškolu obavljaju Marija Mesarić iz Orehovice i Dijana Novak- Kovacev iz Male Subotice. Skladnim timom rukovodi Ružica Sabol, direktorica iz Palinovca.

Uz visoku kvalitetu u osposobljavanju, odlikuje se i mogućnošću polaganja svih kategorija u Hrvatskoj, očekuje vas najveći vozni park sa 16 vozila.

Za polaganje B kategorije, na izbor imate šest marki vozila – VW, Audi, Škoda, Renault, Kia, Ford. Najviše u Međimurju!

Antonio Habuš, instruktor svih kategorija, uči buduće kandidate kako postati dobar vozač i koje su odlike dobrog instruktora vožnje.

– Instruktor sam 12 godina. Mislim da je iskustvo važan faktor, ali isto tako i sposobnost prenošenja znanja. Trebaš znati na kandidata prenijeti pozitivan stav, dobre navike, ali i u njemu pobuditi želju da usavrši vožnju i nauči propise. Moraš biti i svojevrsni psiholog, prilagoditi se svakom kandidatu, motivirati ga, bodriti u neuspjehu. Vožnja je vještina koju treba uvježbati, jer pasti na ispitu nije neuspjeh nego važna lekcija da postaneš odgovoran sudionik prometa. Dok vozite usvajate raznovrsne situacije u prometu i tako postajete bolji. Što se tiče propisa na internetu postoji aplikacija, pa možete vježbati, dok je vožnja nešto drugo, rekao je Antonio.

Prije samostalnog rada s kandidatima, mladi instruktori najprije idu na obuku u Autoškolu. Tako su i Barbara Kacun iz Okruglog Vrha te Neno Vađon iz Sesveta Ludbreških učili uz starije kolege kako se radi i ophodi se s kandidatima, kako bi što bolje, lakše i kvalitetnije naučeno mogli na neki svoj način prenijeti kandidatima.

Sve informacije o predavanjima, vožnji i ispitima možete dobiti i na njihovoj Facebook stranici gdje se nalaze sve zanimljive, aktualne i atraktivne obavijesti. Do sada su skupili više od 1700 fanova, a vjerujemo da će ta brojka rasti jednakom brzinom kao što raste i brojka zadovoljnih kandidata koji su prošli obuku i stekli vozačku dozvolu upravo u Autoškoli Prilok.

Osim na Facebook stranici, sve informacije možete saznati i putem telefona 040/645-355 ili putem Internet stranice Autoškole Prilok.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije