POČELE GUŽVE Pojačan promet i na autocesti Goričan – Zagreb

Zbog radova i gustog prometa u smjeru GP Gruškovje (Macelj) na izlazu iz Slovenije dolazi do povremenih zastoja, javlja HAK i poziva vozače na strpljenje. S obzirom na povremene, ciljane, granične kontrole i pojačan promet moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom.

Usporeno u koloni vozi se: na izlazu s autoceste A1 na NP Lučko u smjeru Zagreba (12 km), Demerje (8 km), te na dionici između Lučkog i Karlovca u smjeru mora; na Krčkom mostu; na prilazima turističkih gradova i mjesta duž jadranske obale.

Promet je pojačan i na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora, Istarskom ipsilonu, na državnoj cesti DC1 Ličkoj magistrali, graničnim prijelazima, te trajektnim lukama i pristaništima.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u priobalju i Istri bit će u nedjelju, 2. srpnja, od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti DC1, dijelom Lička magistrala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije