SUZUKI Test ‘ekonomične vožnje’ u salonu AC Baumgartner u Varaždinu

Dugoočekivani roadshow u kojem se mogao testirati Suzukijev S-Cross ovog petka i subote održava se u salonu AC Baumgartner u Supilovoj ulici u Varaždinu. Svi koji ne stignu u petak, mogu se prijaviti i tijekom subote, odnosno idućeg petka i subote u Čakovcu.

Brojni Varaždinci već prvog dana pohrlili su u novootvoreni salon Baumgartner, da isprobaju svoje vozačke vještine. Ovog puta nije se tražila brzina, već ekonomičnost. Naizgled jednostavno, no u dinamičnim uvjetima na cesti, kakvi vladaju na praktički svim cestama, zapravo i vrlo zahtjevna zadaća.

Zadatak je odvesti pet kilometara od salona, u bilo kojem pravcu, uz što ekonomičniju potrošnju goriva. Uz sudionice roadshowa, u vozilu su i predstavnici Suzukija, koji posebnim uređajima mjere potrošnju goriva.

– Bio sam dobar sve do polovice, a onda mi je uletio kamion pa traktor, no na to ne možeš utjecati. Prosječna potrošnja bila mi je 3.55, što je dobro, no možda je mogla biti i bolja istaknuo je jedan od vozača.

Vozi se novi Suzuki S-Cross, a po dva najbolja, odnosno najštedljivija vozača, stječu pravo sudjelovanja u završnom natjecanju, na kojem je glavna nagrada Suzukijev novi hit za 2017. – Ignis!

Ako ste propustili petak, možete se na ovo zanimljivo ‘natjecanje’ prijaviti i tijekom subote, od 9 ujutro u salonu AC Baumgartner u Supilovoj 7 u Varaždinu. Prijaviti se možete i na broj 042 421 091.

Svi koji propuste varaždinski roadshow, imat će priliku za popravak u salonu AC Baumgartner, u Čakovcu (Braće Granera 2) za tjedan dana (16-17. prosinca).

Prijave na e-mail suzuki@ac-baumgartner.hr, a možete ih pronaći i na Facebooku AC Baumgartner.

Najnovije