FOTO: Tradicionalni Jesenski Kia road show u Čakovcu

Danas (petak) su parkirališni prostori ispred čakovečkog hotela Parka bili kolažno dekorirani vozilima Kia, a u sklopu Jesenskog Kia road showa čiji je organizator Dinamic trade d.o.o. Čakovec.

Prema riječima Vedrana Želežnjaka, voditelj prodaje u Čakovcu, cilj mu je predstaviti vozila Kia prije svega nove modele sportaga koji su ove godine krenuli u prodaju. Uz to je cilj predstaviti novu GT liniju sportaga i grupacije-generacije site.

Toga dana su se posjetitelji mogli upoznati s novim akcijskim financiranjem u suradnji s leasing kućama i bankama gdje se radi financiranje na trećine, polovine s akcijskim fiksnim kamatnim stopama. Sutra će road show biti u Varaždinu kako bi se što veći broj zainteresiranih mogao upoznati s kvalitetom i uvjeriti u 7 godišnje tvorničko jamstvo, da se uvjere zbog čega je Kia ove godine pobrala sve moguće nagrade u kvaliteti i pouzdanosti.

Svi zainteresirani za kupovinu mogu se upoznat s dodatnim akcijskim popustom koji se isključivo ostvaruje danas i sutra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije