Suzuki Vitara apsolutni je hit na domaćem tržištu

Nema do Suzukija Vitare. Na krilima dobre cijene koja starta od 111.247 kuna, odličnog omjera uloženog i dobivenog, ali i dobrog imidža, japanski crossover rastegnut na 418 cm apsolutni je hit na domaćem tržištu.

Posebno u izvedbi s atmosferskim benzincem 1.6. Njega bira čak 80 posto kupaca, znatno više nego štedljiviji dizelaš koji dolazi s početnom cijenom od priličnih 162.955 kn.

Upravo zato novost u ponudi predstavlja svojevrsnu zlatnu sredinu i djeluje zanimljivo – riječ je o benzincu 1.4 Boosterjet sa 140 KS, opremljenom s turbopunječem i izravnim ubrizgavanjem, koji je čak i uz raskošnu opremu S nešto povoljniji od skupocjenog dizelaša, a u svemu nadmašuje pouzdani i izdržljivi, ali tehnološki već pomalo zastarjeli atmosferski benzinac.

Za 155.900 kn, koliko stoji izvedba s metalik lakom, dobiva se apsolutno sve što se može poželjeti, od sustava za automatsko kočenje, automatske klime, prednjih i stražnjih parking senzora i kamere za vožnju unatrag do ugodnih presvlaka sjedala od brušene kože, piše Autoklub.

Oprema S blagotvorno djeluje i na unutrašnjost. Uz detalje od brušene kože na vratima, ukrasne detalje na prednjoj armaturi i aluminijske papučice sve skupa djeluje znatno otmjenije i u drugi plan stavlja solidno izrađenu, ali tvrdu i ne baš uglednu plastiku.

Cijeli članak pročitajte na Autoklubu i za više detalja i uvjete kontaktirajte ovlaštenog trgovca u Čakovcu i dogovorite vožnju.

Baumgartner
Braće Graner 2, Čakovec,
Tel.: 040 328 007
www.baumgartner.hr

Najnovije