Vedran Delimar odličan treći na utrci u Dugom Selu

>> Vedran Delimar odličan treći na utrci u Dugom Selu

U nedjelju, 17. trvanja vozila se prva utrka ocjenski spretnosnih vožnji u Dugom Selu, pod nazivom peta Nagrada Dugog Sela, Memorijal Milivoj Obad.

Velik interes za utrku nisu pokazali mnogobrojni gledatelji, već i rekordan broj prijava i vozača na samoj Utrci. Za Prvenstvo Hrvatske prijavilo se njih 54, a u utrku je krenulo njih 44, razvrstani u 3 klase, po dužini vozila. Klasa 1 do 3500 mm ukupne dužine, klasa 2 od 3500 mm do 4000 mm ukupne dužine, te klasa 3 od 4000 mm na više. Također svoje spodobnosti na poligonu pokazalo je i 8 nelicenciranih vozača koji su odvozili Otvoreno prvenstvo Grada. Utrka se bodovala za Prvenstvo Hrvatske te Prvenstvo Sjeverne Lige.

Vedran Delimar sa svojim VW Polom te Nino Ćubić za svojim Yugom 1600, po prvi puta vozili su za boje Auto Kluba Dubrava iz Zagreba i ostvarili impresivne rezultate. S ukupno 30 bodova uzeli su ekipno 1. mjesto u kategoriji Klubova ispred AKK Zanatlije (29 ) i AMK Dugo Selo (26). Vedran Delimar zauzeo je odlično 8. mjesto u ukupnom poretku, te 3. mjesto u klasi 2 prvenstva Hrvatske.

– Bila je to odlična utrka! Vozilo se 5. veoma kompliciranih i složenih ispita spretnosti, auto je bio dobro posložen i pripremljen za utrku, sve je štimalo i radio sam odlična vremena. Na 4. ispitu imao sam manji tehnički kvar, ali uspio sam zadržati dobru poziciju. Zadnji 5. ispit baš mi je dobro sjeo i odvozio sam kako treba, te u ovoj jakoj konkurenciji iz cijele Hrvatske zauzeo 3. mjesto u klasi, te sam jako zadovoljan.

Želio bi se zahvaliti svojim sponzorima i svima koji mi pomažu. Naročito poduzeću Directa.hr iz Čakovca, te caffe baru Petica iz Male Subotice – rekao je nakon utrke Delimar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije