AC Baumgartner: Suzuki modeli nude sve ono što želite od automobila!

Britanski Auto Express kaže da niti jedan maleni auto za svoju baznu cijenu ne nudi toliko koliko nudi Celerio. Za 69.900 kuna dobit ćete sve što trebate.

Swift je najpopularniji Suzukijev model koji svoje vlasnike vjerno služi već četvrt stoljeća. Kao i prethodnike, novog Swifta karakteriziraju dinamične linije i svojevrsna “nabijenost” zbog široke i relativno kratke karoserije. A možete je kupiti već za 72.590 kuna.

U testovima Suzukijeva S-Crossa hvale prostranost, vozne osobine, dobru izradu, štedljive i tihe motore. Pod manama se spominje malo toga, možda je najbolje da se na probnoj vožnji uvjerite da je SX-4 S-Cross možda baš vaš idealni sljedeći auto

Vitara je najspretniji SUV na tržištu! Cijenom vas neće opelješiti jer, ovisno o opremi, izboru motora i pogonu, može biti jako povoljna ili jako jako povoljna prilika! U slučaju Vitare, odluka nije upitna jer je best buy u klasi po cijeni od već 110.000 kuna. Samo trebate odabrati svoju boju.

Želite li isprobati sva Suzuki vozila dođite na probnu vožnju u Auto centar Baumgartner, Braće Graner 2, Čakovec, tel.: 040 328 007, www.baumgartner.hr

Najnovije