Suzuki Vitara u izboru za Auto godine 2016.

Automobili u izboru za Auto godine 2016. predstavljeni su u 2015. godini i došli su na hrvatsko tržište gdje ih očekuju dobre početne pozicije. Ovo su automobili koji donose novosti u autotržište, revolucionarna rješenja pojedninih proizvođača, najbolji u svojim kategorijama i klasama. – piše na web stranicama Autogodine.com. Sve automobile u izboru za autogodine pogledajte klikom ovdje.

U izboru Auta Godine 2016. našla se i Nova Suzuki Vitara.

Suzuki svakih 8 do 10 godina doživi revoluciju. Posljednja je bila 2006. godine kada je predstavljen tadašnji SX4. Razgrabljen je na svim tržištima gdje se prodavao, kod nas je čes na cestama ali i izvan njih.


Kada smo očekivali da će njegovim putem nastaviti S-Cross, to se nije dogodilo, i bili smo pomalo tužni i razočarani, no onda se dogodilo čudo: stigla je nova Suzuki Vitara. Range Rover za siromašne, kako smo mu tepali zog savršenog i skupog dizajna, plijeni poglede gdje god da se pojavi.

Unutrašnjost je dovoljno prostrana i opremljenada posramo mnogo skuplje modele, a motori, benzinac i dizel od 120 konja zadovoljit će sve apetite.

Odlična na asfaltu i izvan njega, štedljiva, opremljena, ali dostupna, Vitara je jedno od najugodnijih automobilskih iznenađenja u 2015. godini. I zato zaslužuje mjesto u finalu Auta godine 2016.

Ako još niste vozili novu Vitaru dođite u Auto centar Baumgartner, Braće Graner 2, Čakovec, tel.: 040 328 007, www.baumgartner.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije