UOČI KONCERTA

UOČI KONCERTA Bebek: U Čakovcu sam kupio sat koji i danas krasi moj dnevni boravak

Pročitajte što nam je legendarni Željko Bebek rekao uoči večerašnjeg koncerta u Čakovcu

Zahvaljujući estradnom menadžeru Miroslavu Šinceku, koji je uoči nastupa ugostio legendu domaćeg rocka Željka Bebeka, punog mladenačke energije, dobili smo priliku postaviti mu nekoliko pitanja čiji bi odgovori mogli biti interesantni našim čitateljima.

Imate veliku bazu obožavatelja diljem regije. Što za vas znači nastupati pred vjernom publikom, posebno u manjim gradovima poput Čakovca?

– Veliki je užitak provest karijeru na način kao ja, evo upravo ću ove godine proslavih 50 godina karijere. Naravno, uvijek kad radim show to me podsjeti na razne koncerte od 70-tih pa sve do danas. Karijera nikad ne ide pravolinijski, no svaki put kad napravim pauzu zbog odmora publike ili svog odmora – vratim se i ponovno proživim cijelo desetljeće uživajući u glazbi koju stvaram i onima za koje ju stvaram. Čakovca se često sjetim, jer sam baš u Čakovcu kupio sat u vrijeme kad je izašla pjesma ‘Kupit ću nam sat’ i on danas krasi moj dnevni boravak.

U zadnjih par godina često nastupate na sjeveru Hrvatske, imate li neke posebne uspomene?

– Sjever Hrvatske je izuzetno zanimljiv! Kada bolje razmislim, u zadnje desetljeće sam vrlo često u sjevernoj Hrvatskoj i s velikim koncertima i na manjim zabavama. Od svih njih, nadraže mi je kad nastupim na značajne datume u mjestima kao što su Varaždin i Čakovec. Poseban je užitak zapravo što sam na sjeveru Hrvatske bio pozvan i u neka mjesta za koja do tada nisam ni znao da postoje. Bio sam tako u Trnovcu Bartolovečkom, Donjoj Dubravi, Sračinec… Mala mjesta, ali s divnim ljudima i divnom publikom.

Imate bogatu karijeru i mnogo hitova. Koje pjesme najviše uživate izvoditi uživo i zašto?

Mnoge su pjesme postale veliki hitovi i evergreeni koji se često izvode na radiju i televizija. Uvijek se rado prisjetim svih njih, ali najdrže su mi one pjesme koje publika iz srca pjeva zajedno sa mnom.

Imate li poruku ili pozdrav koji biste željeli poslati svojim obožavateljima u Čakovcu prije koncerta?

– Pa kroz vrijeme koje dolazim u ovaj kraj, uvijek se dobro osjećam ne samo na koncertima, već i u društvu ljudi koje sam ovdje sreo i upoznao. Jedan veliki pozdrav svima onima koji večeras dolaze na koncert, ali i onima koji nemaju naviku dolazit na koncerte, a vele slušati moje pjesme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije