kuglanje

FOTO Na čakovečkoj kuglani održan Uskrsni kuglački turnir

U odnosu na prošlu godinu nastupilo je puno više ekipa

Na kuglani SRC Mladost održan je Uskrsni kuglački turnir što već pomalo ulazi u tradiciju koju je prošle godine pokrenuo Željezničar, a sve je nastavljeno i ove godine.

U odnosu na prošlu godinu nastupilo je puno više ekipa, a što je još bolje većina tih ekipa bila je sastavljena od neregistriranih kuglač(-ic)a, dok su od registriranih nastupila 3 čakovečka kluba. Igralo se „narodnim načinom“, što znači igrač za igračem, samo u čišćenje po 3 hica, amateri 4 hica, a u svakoj ekipi bilo je 5 kuglač(-ic)a.

Čakovečka kuglana dugo nije bila tako puna, na momente i premala jer je nastupilo 10 ekipa, a uz to skupilo se mnoštvo navijač(-ic)a tako da je atmosfera bila odlična. Među tih 10 ekipa bilo je i onih s vrlo zanimljivim imenima jer su očito njihovi članovi bili dobro inspirirani. Tako je nastupila i ekipa MuriJa, ali nije ono što vam prvo pada na pamet. Ekipa je sastavljena od obitelji Murić i Jagić i otuda naziv. Najsimpatičniji su kao i obično bili Klinci Željezničara, ekipa dečkića od 9-16 godina, i nisu bili najslabiji. Već tradicionalno na turniru su nastupile i dvije ekipe čistih „kuglačkih rekreativaca“.

Simpatični dečki iz Međimurskih voda i šenkovečki košarkaši Hakl. Od mješovitih ekipa, gdje su pojedini „kuglački profesionalci“ okupili svoje obitelji, najbliže medalji bili su varaždinski Vrčeki, bronca im je umakla za samo 8 čunjeva. Osim njih svoje ekipe imali su i Turki (koji su u ekipi imali najmlađeg sudionika, 5 godišnjeg Liama) i Košaki.

U odličnoj prijateljskoj natjecateljskoj atmosferi rezultati nisu bili na prvom mjestu, ali ipak na kraju spomenimo da je pobjedu odnijela ekipa Željezničara, iako je u njoj igrao čak i predsjednik Kluba, s 368 srušenih čunjeva, drugi je Zanatlija s 320, a treći Prosvjetar s 290 srušenih čunjeva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije