brak na prvu

ISKRENO Čakovčanka Mura Klara: ‘Na dan vjenčanja željela sam odustati od eksperimenta’

Marko je drugačiji od svih muškaraca s kojima je dosad bila

U sociološkom eksperimentu ‘Brak na prvu’ stručnjaci su spojili Muru Klaru i Marka. Par nije kliknuo na prvu, ali tijekom večeri su ipak poboljšali odnos. Popričali smo s Murom Klarom koja nam je otkrila svoje dojmove s ceremonije vjenčanja, piše RTL.

“Kad sam vidjela Marka na prvu, pomislila sam odmah da nije moj tip. Prvenstveno zbog izgleda, ali kada je pročitao zavjete, to me opustilo. Njegov zavjet mi je bio jako lijep i romantičan”, rekla je Mura Klara, koja je još uvijek skeptična oko odnosa s Markom jer nema stopostotno povjerenje.

“Unatoč tome, pojavio se prvi klik. I to na samom vjenčanju. To smatram punim pogotkom”, rekla je sretno.

Najdraži trenutak s vjenčanja bio joj je kada su sjedili za stolom, a Marko je bacao šale. Tu je, kaže, primijetila kako je zanimljiv, iskren i dobar dečko.

Velika podrška u svemu tome joj je majka Željka, koja smatra kako njezina kćer samo mora biti svoja. Tijekom prvog plesa je rekla da smatra kako će se Mura Klara i Marko zaljubiti jer su isti – kao prst i nokat.

“Čak se i slažem s njezinim riječima. Mislim da nas je dobro procijenila”, naglasila je. U intervjuu za RTL.hr je rekla i koliko joj znači majčina podrška.

“Da nije bilo nje, na dan vjenčanja bi odustala od svega. Imala sam veliku tremu, trebala sam čvrstu podršku tako da je mama zaista ispunila svoj zadatak. S druge strane, brat je bio malo sumnjičav zbog toga što zna da sam povučena. Bojao se za mene…”, naglasila je.

Komentirala je i mladoženjinu rečenicu – ‘idem doma’.

“Da sam to čula u tom trenutku, naljutila bi se i rastužila, ali ako je on tako mislio u tom trenutku, to je uredu. Samo je bio iskren”, rekla je.

Na prvu joj se, kaže, čini kako je Marko drugačiji od svih muškaraca s kojima je dosad bila te vjeruje kako će ovaj sociološki eksperiment biti iznimno iskustvo.

Sociološki eksperiment ‘Brak na prvu’ gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije