HVALEVRIJEDNA AKCIJA

U HOLU BOLNICE Izloženi ručni radovi pacijenata Odjela psihijatrije, a donacijom će se nabaviti još materijala za radionice!

Kako su istaknule terapeutkinje, ovakve radionice značajne su pacijentima u svrhu njihovog liječenja

Radne terapeutkinje Vilma Zadravec i Hana Črnjević, te pripravnica Anja Pokrivač u sklopu radionica radne terapije Odjela psihijatrije Županijske bolnice Čakovec jučer i danas u holu bolnice izložile su radove predanih pacijenata.

Naime, ruke pacijenata rezultirale su stvaranjem niza korisnih predmeta, čija je izložba otvorena 6. i 7. ožujka 2024. godine, od 9 do 12 sati, u holu nove bolničke zgrade pokraj Centralnog šaltera.

Ovi jedinstveni radovi dostupni su za kupovinu uz simboličnu donaciju, a prikupljeni novac poslužit će za daljnju nabavu potrebnih materijala za buduće radionice radne terapije. Kako su istaknule terapeutkinje, ovakve radionice značajne su pacijentima u svrhu njihovog liječenja.

Svi zainteresirani pozvani su podržati ovu nesebičnu inicijativu te pridonijeti financijskim sredstvima kako bi se osiguralo kontinuirano održavanje kvalitetnih terapijskih aktivnosti. Pozivamo vas da se pridružite događanju i zajedno s radnim terapeutkinjama Vilmom Zadravec i Hanom Črnjević podržite ovu plemenitu akciju.

Vaša prisutnost i sudjelovanje pomoći će u održavanju ove vrijedne inicijative koja donosi radost i korist zajednici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije