USKRSNICE

ČAKOVEC Pogledajte tko sve ima pravo na jednokratnu novčanu naknadu uoči Uskrsa

Grad Čakovec će i ove godine podijeliti jednokratne novčane naknade socijalno ugroženim umirovljenicima, korisnicima nacionalne naknade za starije osobe i korisnicima osobne invalidnine uoči blagdana Uskrsa!

Isplate počinje u petak, 15. ožujka 2024.godine i traje do četvrtka,28. ožujka 2024. godine u vremenu od 9 do 12 sati, svakog radnog dana u Upravi Grada, Čakovec, K. Tomislava 15.

Pravo na uskrsnicu imaju svi umirovljenici, korisnici nacionalne naknade i korisnici osobne invalidnine, s područja grada Čakovca čija mirovinska primanja, uključujući i inozemne, ne prelaze iznos od 375,99 eura.

Primaocima do 265,99 eura isplatit će se novčani iznos od 80,00 eura a onima s primanjima od 260,00 eura do 375,99 eura isplatit će se novčani iznos od 50,00 eura!

Za isplatu je potrebno priložiti osobnu iskaznicu ili drugi identifikacijski dokument, potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o isplaćenoj mirovini za siječanj ili veljaču 2024. godine.

Uskrsnicu može preuzeti i član obitelji uz predočenje osobne iskaznice za osobu za koju se podiže i svoju osobnu iskaznicu.

Udruga umirovljenika Grada Čakovca podijelit će određeni broj uskrsnih paketa osobama, članovima Udruge, koji zbog cenzusa neće ostvariti novčanu naknadu u Gradu jer ostvaruju primanja iznad utvrđenog cenzusa Odlukom.

Uskršnje pakete podijelit ćemo članovima koji ostvaruju primanja od 376,00 eura i više, do podjele planiranog broja paketa.

Odluku za naše članove donosi Komisija za socijalna pitanja Udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije